Redactie

Mr. Positivo
Dullens
Lotsy
Zaaf
Dr. Do Ping
Tafi
Schrijvers
Ratzi

Medewerkers

De Ideale 12e Man
Nonno Panini
De stagiaire
G. van de Wedstrijd

Over Ons

Linkeballen.nl is een sportblog dat 'sport met alle wetten'. Meerdere keren per dag voorzien van verse content: messcherpe analyses, heimelijke terugblikken, opzienbarende video's, humoristische photoshops, gedichten over vergeten eredivisiehelden uit vervlogen tijden, polls en de mooiste professionele sportfoto's.

Eigenlijk zijn wij het beste te omschrijven door onze zelf geadopteerde pleegvader Maarten Ducrot, te citeren: "Wat doet-ie nu. Hij weigert kopwerk te doen. Zit-ie nu weer te linkeballen?"

Website www.rondjevanpavlov.nl hield een interview met Mr. Positivo van Linkeballen.nl. Hun conclusie: "Bijtende commentaren, kunstzinnige odes en grappige weetjes bedienen liefhebbers van sport op maat. Een frisse nieuwkomer in de blogosphere."

Contact

Heb je op-of aanmerkingen, tips, vragen, suggesties of heb je behoefte om je hart te luchten?  Wij zijn te bereiken op: redactie@linkeballen.nl

Redactie:

Linkeballen.nl bestaat net als de meest succesvolle elftallen uit 11 spelers: 8 redacteuren, 2 medewerkers en een stagiaire. Zij stellen zich voor in het linkemenu rechts.

Copyright 2010 door Linkeballen
  -  Inloggen