NIEUWS


Groeten uit...


De voetbal-afdeling van Linkeballen is geen groot fan van de winterstop. De velden staan leeg en de redacteuren worden noodgedwongen ingezet bij het korfbal of bobsleeën. Totdat de brievenbus kleppert. Dan zijn ze er als de kippen bij. Iedere zichzelf respecterende profclub verblijft namelijk op een bejaardenlocatie aan de Middenlandse Zee. En aangezien ze 20 uur per dag niets te doen hebben, krijgen we nog weleens een kaartje. De komende dagen een greep uit de post die we krijgen. Met vandaag een allervriendelijkst kaartje van scheidsrechter Bas Nijhuis.

Beste redactie,
De warme groeten uit Belek, waar we met alle scheidsrechters op trainingskamp zijn. Sommigen collega's moesten er vakantiedagen voor opnemen, maar uiteindelijk is iedereen mee! We zitten lekker all inclusive. Heerlijk natuurlijk. Al blijft het schrikken hoor, Kevin Blom in boxershort aan het ontbijtbuffet. Wat dat betreft is het maar goed dat René Temmink gestopt is. Dan hoef je meteen een week niet te eten!
Wat we deze week doen? Trainen! Longinhoud kweken bijvoorbeeld, zo'n fluitje blaast zichzelf niet. Ook oefenen we op de vaste gebaren. Dat er een brancard het veld op moet. Of wanneer er een schwalbe wordt gemaakt. Danny Makkelie is daar erg goed in. Ook wisselen we vakkennis uit. Bewaar je je rode kaart in je borst- of kontzak? En waarom?
Kortom, genoeg te doen! De temperatuur is aangenaam trouwens. Lekker oefenen voor het WK in Qatar. Al zal ik tegen die tijd wel afgeserveerd zijn door de KNVB. Maar dat zien we dan wel weer. Voor nu: de hartelijke groeten en tot snel!
Bas Nijhuis

--> Linkeballen

Lotsy in Groeten uit...  op 10 jan om 11:00 | Reageer (2)

De voetbal-afdeling van Linkeballen is geen groot fan van de winterstop. De velden staan leeg en de redacteuren worden noodgedwongen ingezet bij het korfbal of bobsleeën. Totdat de brievenbus kleppert. Dan zijn ze er als de kippen bij. Iedere zichzelf respecterende profclub verblijft namelijk op een bejaardenlocatie aan de Middenlandse Zee. En aangezien ze 20 uur per dag niets te doen hebben, krijgen we nog weleens een kaartje. De komende dagen een greep uit de post die we krijgen. Ontvingen we eerder al een leuke vakantiekaart van scheidsrechter Bas Nijhuis, vandaag kregen we een allervriendelijkst kaartje van ADO-trainer John van den Brom

Beste redactie,

De hartelijke groeten uit Estepona, ook al zo'n mooie stad achter de duinen! Zoals jullie zien, is het prachtig weer en rust de selectie lekker uit. Estepona ligt vlakbij Marbella. Ria Valk en Adriaantje wonen hier vlakbij. We hebben ze laatst gespot, toen we met een strandloop op het naaktstrand terecht kwamen. Adriaan bleek nog immer de acrobaat die we zo gewend zijn. En Ria Valk liep met worstjes op d'r borstjes. Het is een heerlijke plek om ons voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. En geloof me, die gaat zwaar worden. Gelukkig hebben we al een keer tegen iedereen gespeeld, dus echte verrassingen zullen er niet tussen zitten. Zo nuchter moet je zijn. Hopelijk blijven Bulykin en Verhoek dat ook, dan zie ik ons nog wel Europees voetbal halen. Verhoek wilde graag op trainingskamp naar Chersonissos, had daar kennelijk goede verhalen over gehoord. Maar na het zien van Ria Valk wil Wesley hier nooit meer weg.  

Ik zeg: Oh, oh Estepo! Tot snel.
John van den Brom

--> Linkeballen

Lotsy in Groeten uit...  op 14 jan om 08:45 | Reageer (1)
Copyright 2010 door Linkeballen
  -  Inloggen