NIEUWS


Linke Bingo!

Lotingen voor een WK of een EK. Het zijn net de zouteloze potjes vrouwentennis op Eurosport 2. Oersaai, maar toch blijf je kijken. Om de hele verhandeling rondom koude en warme balletjes, een ondoorgrondelijk pottensysteem en een hele parade aan vrouwelijk schoon en oude coryfeeën een beetje draaglijk te maken, presenteert Linkeballen - in navolging op het populaire Tourbingo - de WK Loting Bingo! Vol met gebeurtenissen en uitspraken die er gegarandeerd gaan komen. En strepen maar!

--> Linkeballen

Ratzi in Linke Bingo!  op 6 dec om 15:56 | Reageer
Het is inmiddels een klassieker op Linkeballen: de Toureditie van de LinkeBingo. Bijna net zo klassiek als drie weken lang met een groep fietsers door Frankrijk karren. Maar je moet toch iets, met drieëntwintig uur De Mart en zijn Avondego voor de boeg. Of vierentachtig uur Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot tijdens de live uitzendingen van de etappes. Dat zijn immers heel veel kastelen, stukken vloer, glazen rode wijn, harken en natte washandjes. De Tour wacht immers op niemand. Of zijn we nu aan het Linkeballen? Waar is Gesink! WAAR IS GESINK!!!!!!

Om al die uitzendingen met een beetje fatsoen door te komen, publiceert Linkeballen hier nogmaals en op veler verzoek de LinkeBingo! Omdat sommige cliché's nooit veranderen. Drie verschillende bingokaarten vol met uitspraken van De Mart, Herbert en Maarten. Speel met je vrienden, streep de woorden weg en de eerste die ons een volle kaart kan laten zien, krijgt een prachtig exemplaar van Herberts kastelenboek!

Klik hier voor de drie verschillende kaarten: Kaart 1, Kaart 2 en Kaart 3. Veel spelplezier!

--> Linkeballen

Ratzi in Linke Bingo!  op 28 jun om 16:42 | Reageer
Copyright 2010 door Linkeballen
  -  Inloggen