NIEUWS

Herenliefde op het veld: het Roze Elftal

Herenliefde op het veld: het Roze Elftal

Voetbal en homo-emancipatie, het blijft een lastig onderwerp. Natuurlijk lopen er homoseksuelen rond in het voetbal, net als in het winkelcentrum, bij de klaverjasvereniging en op het korfbalveld. Vorig jaar nog voer een sportersboot mee tussen de overdaad aan kruisloze broeken en nepwimpers die de Gay Pride heet. Helaas stonden op die boot vooral hetero's. Met het aantal topvoetballers dat voor zijn herenliefde uitkomt, is nog geen reddingssloep te vullen. De afgelopen dagen werd er vanuit verschillende richtingen echter weer olie op het vuur gegooid. Bayernspits Mario Gomez riep homovoetballers op om uit de kast te komen en stylist Maik de Boer doet er in NuSport nog een schepje bovenop. 'Onderzoekers concluderen dat voetbal klaar is voor een coming out. (...) Volgens het onderzoek kent 27 procent van de profvoetballers een homoseksuele collega. Natuurlijk ken ik ze ook, al ga ik hier niet zeggen wie. Ik was eens in de viplounge tijdens Sensation White, daar liepen genoeg bekende voetballers rond die na een paar drankjes interesse hadden in een potje ballen, hoor.'

Het moge duidelijk zijn: het mag er wel eens van komen. Maar zoals zo vaak, moet iemand het voortouw nemen. Speciaal daarom maakte Linkeballen het Roze Fluisterelftal: een team van (ex-)voetballers die om een of andere reden met homoseksualiteit in verband worden gebracht. Wanneer zij uit de kast komen, zal de rest snel volgen!

Bekijk hier het volledige Roze Fluisterelftal!

Doelman:
Jorge Campos - Mooie kleuren, nieuw? Nee, 's werelds meest kleurrijke keeper. 'De Paradijsvogel' was tijdens zijn carrière zó bezig met de nieuwste dessins en zelfontworpen keeperskleding, dat je met gemak bepaalde geaardheidsconclusies kunt trekken.

Verdedigers:
Carlos Salcido - Gepakt worden met een prostituee is niets opzienbarends meer in de voetbalwereld. Maar wanneer er sprake is van seks met een travestiet, gaat de geruchtenmolen vanzelf draaien. Salcido zelf ontkent in alle toonaarden.
Phillip Lahm - Tijdens het WK2010 werd de speelsheid van het Duitse elftal gewijd aan het homoseksuele gehalte in Die Mannschaft. Hoofdverdachte was aanvoerder Phillip Lahm, vermoedelijk vanwege zijn dromerige ogen en zachtaardige glimlach. Lahm is inmiddels keurig getrouwd met Claudia. Dat dan weer wel.
Graeme Le Saux - Nog een verdediger met een zachtaardig uiterlijk. Ook Le Saux ontkende altijd homo te zijn, maar Robbie Fowler had daar lak aan. Tijdens Chelsea-Liverpool schudde Fowler zijn achterwerk in de richting van Le Saux en riep: 'In here, please'.

Middenvelders:
David Beckham - Metroseksuelen als David Beckham zullen altijd ter discussie staan. Maik de Boer zegt: 'Ik vermoed dat Victoria als dekmantel fungeert voor zijn homoseksualiteit, maar hoe het ook zit: hij laat zijn wenkbrauwen epileren, zijn nagels lakken, zich van top tot teen harsen en is daar altijd mee weggekomen.'
Cristiano Ronaldo - Nog zo'n glimworm, al zijn de vraagtekens bij zijn geaardheid eerder een gevalletje 'wens, vader, gedachte.' Het zou echter een enorme boost zijn voor de voetballende homo: de Galáctico die van mannen blijkt te houden.
Justin Fashanu - Nigeriaan van geboorte, speelde in Engeland. Kwam nog tijdens zijn carrière uit de kast. Zijn broer - televisiepresentator John - en de fans van de tegenstander keerden zich tegen hem. Manager Brian Clough van Nottingham Forest leende hem uit aan Southampton toen hij hoorde dat Fashanu homobars bezocht. Acht jaar na zijn coming out heeft Fashanu zich verhangen: hij werd beschuldigd van ontucht met een 17-jarige jongen.
Marc Overmars - Het vlaggenschip van het Nederlandse homogerucht. Werd in 1996 in verband gebracht met überhomo Gordon. En als je eenmaal in één adem met Gordon word genoemd, kom je nooit meer van dat stempel af. Daar helpt geen braaf heterohuwelijk tegen.

Aanvallers:
John de Bever - Nee, niet nog een klussende broer uit De Fabeltjeskrant. Tegenwoordig als zanger in te huren voor feesten en partijen, maar vroeger een redelijke veld- en 's werelds beste zaalvoetballer. Is getrouwd met Kees, zijn manager. Kwam wel pas na zijn carrière uit de kast.
Mario Gomez - Waar rook is, is vuur! Mario neemt het strijdbaar op voor de homoseksuele voetballer, wellicht wil hij een platform kweken waarop hij zelf in alle rust een boekje kan openen?
Ronaldo - Zie: 'Carlos Salcido en de travestiet'. Maar dan keer drie. Betrapt en wel. Zijn haar en postuur vertonen de laatste tijd al de nodige gelijkenissen met Gordon, dus waarom de rest ook niet?

Coach:
Diego Maradona - Als Argentijnse bondscoach liet El Diego al zien te genieten van mannelijke aanrakingen. Al ontkent hij zelf in alle toonaarden, Pluisje is de enige geschikte coach voor dit sterrenelftal!

Gelinkte afbeeldingen

  • Herenliefde op het veld: het Roze Elftal
Ratzi in Linke Soep!  op 15 nov om 19:00 | Reageer (4)

Reacties

Bart op maandag 15 november 2010 om 19:16
Sterrenelftal. Hehehe.
sebas op dinsdag 16 november 2010 om 8:34
john de bever, was echt goed in de kleine ruimte!
Victor op dinsdag 16 november 2010 om 23:43
Verdediging hier brengt genoeg druk van achteren...
weng op woensdag 14 november 2012 om 8:40
Announced late last month, the N7000+ Android 3G Phone is manufactured by LG and features a 4.7in IPS screen, a 1.5GHz quad-core processor and has an 8-megapixel camera with a new 360 degree panorama feature.

Post Comment

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Enter the code shown above:

Copyright 2010 door Linkeballen
  -  Inloggen