NIEUWS

Linkballen kan nu ook echt op de fiets!

Linkeballen, wie doet het niet? Laat je vriend nog maar even op kop rijden, ik pak je zo wel op de top van de Cauberg! Of met windje mee terug, wel zo makkelijk.

Het mooie is, je kan er nu gewoon voor uitkomen! In samenwerking met Retro Cycling Shirts presenteert Linkeballen.nl, het linkeballen wielershirt. Bovendien is het ook nog eens een ode aan De Kneet, de uitvinder van de ultieme wielerterm. Gerrie reed natuurlijk jaren voor de Raleighploeg van Peter Post, maar de Noord-Hollander behaalde in het karakteristieke rood-wit-blauw een van zijn meest heroïsche zeges: de Amstel Gold Race van 1985. Een jaar eerder was de Noord-Hollander bijna invalide geworden na een val in Dwars door België. Hij knokte zich echter terug en een jaar later de enige Nederlandse klassieker. Na afloop barstte hij in tranen uit bij De Mart. ‘’Je moet me even vasthouden, want….’’.

Aan de voorkant van het tricot staat de kreet linkeballen, op de achterkant vind je de karakteristieke bril van Gerrie en de uitleg van de ultieme wielerterm.  

Het shirt is in de maten M tot en met XXXL verkrijgbaar in de webshop van www.retrocyclingshirts.com en kost 59 euro, inclusief verzendkosten. Dat wordt dus lekker linkeballen in 2016!

 
Zaaf in Nieuws  op 1 apr om 17:22 | Reageer

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste om te reageren.

Post Comment

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Enter the code shown above:

Copyright 2010 door Linkeballen
  -  Inloggen