NIEUWS

The Program: zien of laten fietsen?

Binnenkort komt The Program uit in Nederland (Het is koers organiseert zondag een voorpremière), de film over de strijd tussen de Amerikaanse apotheker Armstrong en de journalist David Walsh, die durfde uit te spreken wat we allemaal niet wilden denken: Lance is aan de dope.

De hele wielerwereld is benieuwd hoe de Engelse regisseur Stephen Frears het verhaal naar het witte doek heeft vertaald. De film brengt namelijk niks nieuws, het is gebaseerd op het boek van Walsh, Mijn jacht op Lance Armstrong. We hebben de Kuchende Man ingeschakeld voor een illegale voorvertoning ergens in camper langs de A2, maar op het net was alleen een Italiaans nagesynchroniseerde versie te vinden. Is misschien voor Thomas Dekker leuk? Die heeft overigens ook een rolletje in de film, helaas niet als zichzelf.

Wij moeten een recensie schuldig blijven, maar als je kijkt naar de trailers en kritieken uit Engeland, dan is The Program zeker het kijken waard. Al was het alleen maar omdat hoofdrolspeler Ben Foster zo akelig veel op Armstrong lijkt.

 
Zaaf in Het Linkerrijtje  op 10 nov om 21:13 | Reageer

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste om te reageren.

Post Comment

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Enter the code shown above:

Copyright 2010 door Linkeballen
  -  Inloggen