NIEUWS

Hoera, mijn Kromowiploma!


De Olympische Spelen zijn net over de helft, maar nu al mogen wij al zeggen (ja, dat mogen wij zeggen) dat Ranomi Kromowidjojo Neerlands absolute sportkoningin is. Een geweldige uitbreiding van het koninkrijk voor iemand die zich al twee jaar Twitterkoningin mocht noemen. En wat doen we met vorsten? Juist, die eren we. Maar nu eens niet met je giechel op een munt of een postzegel. Nee, voor Ranomi hebben wij iets wat haar écht past. Voor duizenden kleine zwemmertjes is zij sinds Londen namelijk een idool. Moeizaam houden zij hun hoofd en twee vingers boven water bij het watertrappelen, doodsangsten staan ze uit voor die stok met die haak eraan en eigenlijk durven ze nog niet van 'de hoge' te springen. Maar dat geeft niks, want zo is Ranomi ook begonnen.

Beste zwembond, zwembaden en wie dan ook. Is het niet eens tijd om onze zwemkoningin te eren - en duizenden kinderen te inspireren - met een complete restyling van het aloude zwemdiploma? Ja toch? Nou, Linkeballen maakt het jullie nu wel erg gemakkelijk. Wij presenteren hier, ter ere van Ranomi... het Kromowiploma! Plons!

 
Lotsy in Linke Soep!  op 5 aug om 14:24 | Reageer (2)

Reacties

diny troeyen op zondag 5 augustus 2012 om 15:32
Schitterend initiatief van Daan Glorie (open water zwemmer die de dubbele Kanaaloversteek gaat zwemmen in week 22-29 sept.2012) en zijn vrienden. Kinderen zullen zeker gemotiveerd en geïnspireerd worden door zo'n mooi zwemdiploma.
Karlijn op maandag 6 augustus 2012 om 12:22
Nou, Daan Glorie heeft er niks mee te maken, wel knap dat hij het kanaal oversteekt!

Post Comment

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Enter the code shown above:

Copyright 2010 door Linkeballen
  -  Inloggen