NIEUWS

Schokkend! Nieuwe zwembadaffaire Oranje


BREKEND NIEUWS vanuit Krakau. Ook dit eindtoernooi heeft, net als '74, een 'zwembadaffaire'. Onze anonieme bron in het Sheraton Hotel in Krakau, we noemen expres niet de naam van Agnieszka Rutkewicz, kamermeisje op de derde verdieping, was er deze week, enkele dagen voor de wedstrijd tegen Duitsland zelf bij (zie foto, bikini met Amerikaanse vlag). Robin van Persie, Wesley Sneijder, Dirk Kuyt (niet voor een kleintje vervaard), Mark van Bommel, Tim Krul, Cookie Voorn, Jetro Willems, Fredje Bouma en Johnny Heitinga hadden afgesproken even een 'baantje te gaan trekken' in dit prachtige zwembad van het hotel, maar verborgen daarbij op vakkundige wijze dat ook Miss Gdansk was uitgenodigd voor het zwempartijtje. De Poolse variant van Kira Eggers (nsfw), die in 2001 in Denemarken onder andere Frank de Boer en Patrick Kluivert buitenspel zette. In Krakau ging het er allemaal nog even wat heftiger aan toe volgens Agnieszka, die desgevraagd hierin ook de reden van Oranje's fysieke vermoeidheid ziet.

Robin van Persie (wie herinnert zich nog deze zedenzaak) was, gestoken in modieuze zwembroek, in innige verstrengeling van Miss Krakau, tevens lid van de plaatselijke paaldansvereniging. Naar verluidt was na de wedstrijd Nederland-Denemarken live op tv te zien hoe Van Persie telefonisch overlegde met zijn date of de kleur van zijn bermuda niet zou vloeken met haar oogschaduw. Onze bron kon verder melden dat Mark van Bommel ditmaal wel goed doordekte en was gekoppeld aan Kate, het Tsjechische talent van club Diamond, ook wel de Slavische Lenny Kuhr genoemd. Overigens was Klaas Jan Huntelaar ook aanwezig bij het zwempartijtje, hij zat echter de hele avond op de bank.

 
Schrijvers in EK 2012  op 14 jun om 19:20 | Reageer (1)

Reacties

sac lancel op vrijdag 7 december 2012 om 7:32
sacs lancelSave Money And The Environment With These Simple Green Energy Tipssac lancel pas cher
sac de marqueIt is up to each of us to care for planet Earth to ensure that future generations are able to enjoy it's splendor.sac lancel
sac lancelGreen energy is a renewable way to power our lives without damaging our environment.vente privée lancel
soldes lancelRead on for some tips on using green energy in an efficient and cost-effective manner.lancel sac
lancel sacDon't throw away that coffee grinds- use them to fertilize your plants.lancel premier flirt
sac lancel premier flirtCoffee grinds are rich in nitrogen so these make great, healthy plant food.sacs lancel

Post Comment

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Enter the code shown above:

Copyright 2010 door Linkeballen
  -  Inloggen