NIEUWS

Ik vind er geen indiaan!

Songfestivalnieuws! Vanuit het altijd gezellige Wenen bereikte ons vandaag het bericht dat oud-voetballer Stijn Vreven  zal deelnemen aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De Belg, oud-speler van Utrecht, Vitesse en ADO, was te laat om zijn uitgeschakelde thuisland te vertegenwoordigen, maar zal nu namens Native America meedoen aan de liedjesparade. “Als Israël en Australië mee mogen doen aan dit Europese feestje, dan toch zeker het land waar Columbus voet aan wal zette,” was de tipi-sche verklaring van de Belg, voor wie het vers verkregen dubbele indianenpaspoort de afgelopen maanden een speerpunt was.

Vreven zal vanavond zijn opwachting maken onder zijn artiestennaam Wijze Witte Wigwam. "Amai, ik ben hier de echte indiaan! Ik woonde al in een wigwam toen Trijntje nog met cowboys speelde ,” brieste Vreven, die niet was te spreken over de concurrente uit Nederland. “Ai, ai, ai, ai, ik vind er geen indiaan! De strijdbijl begraven? De vredespijp? Geen denken aan!” was het verdere commentaar van de oud-rechtsback op de Nederlandse act.

Vreven zal vanavond het lied ‘Gooi je haar los, maak me gek' ten gehore brengen, een nummer bewerkt door de bekende Belgische volkszanger Eddy Wally. De marketingcampagne bij de act van Wijze Witte Wigwam Vreven is verzorgd door een berucht Nederlands marketingbureau dat eerder met een indianenbijltje hakte en onlangs Totum Dagelet strikte voor de reclamecampagne. Naar verluidt zal Maarten Atmodikoro vanavond op de tomahawk voor de muzikale begeleiding zorgen.

 
Mr. Positivo in Linke Soep!  op 19 mei om 18:24 | Reageer

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste om te reageren.

Post Comment

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Enter the code shown above:

Copyright 2010 door Linkeballen
  -  Inloggen