NIEUWS

Uitgelekt! De nieuwe schaal en beker


Fastfoodketen Burger King wordt partner van de Eredivisie, zo werd donderdag bekend gemaakt. De aard van de samenwerking bleef nog geheim, maar op de redactie van Linkeballen ligt het bewijs dat het om een verregaande samenwerking gaat. "Die subtiele naamsveranderingen uit het verleden, zoals de PTT Telecompetitie of de Gatorade Cup, dat kan beter," licht KNVB-baas Harry Been toe. "Wij gaan voor een complete restyling van de hoofdprijzen. Zowel de kampioensschaal als de KNVB Beker krijgen een Burger-King-tintje mee. Hiermee denken we de gewenste uitstraling richting de jeugd te bereiken."

Op de beelden (boven de kampioensschaal, onder de KNVB Beker) is te zien hoe de broers Siem en Luuk de Jong poseren met de prijzen-nieuwe-stijl, die vanaf volgend seizoen worden uitgereikt. Of Jhon van Beukering een terugkeer in de Eredivisie overweegt, is bij de redactie niet bekend.

 
Ratzi in Linke Soep!  op 1 jul om 11:11 | Reageer (1)

Reacties

Buy Cialis op woensdag 6 juni 2012 om 18:35
Zowel de kampioensschaal als de KNVB Beker krijgen een Burger-King-tintje mee. Hiermee denken we de gewenste uitstraling richting de jeugd te bereiken."

Post Comment

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Enter the code shown above:

Copyright 2010 door Linkeballen
  -  Inloggen