NIEUWS

Munsterman kiest eieren voor z'n geld


De ene passhaas is nog maar net uit Enschede vertrokken, of de volgende paashaas dient zich al weer aan! Koning Co heeft genoeg van de zandbak en keert weer terug op het Neerlandsche nest. Wij snappen het wel. Enig idee hoe moeilijk het is om paaseieren te verstoppen in een woestijn? Dan ben je in het ferm beboste oosten des lands beter af. Daar komt Preud'Homme nog wel achter.
Co moet Twente aan een nieuwe landstitel helpen. Munsterman hoopt nu zijn 'type Wenger' binnen te hebben. Wij zijn vooral blij met weer een kleurrijk type in de dug-out, op de training en op de persconferenties. Verheugen ons op de prachtige nieuwe woorden waarmee hij ons vocabulaire gaat uitbreiden. Tukkerjournalistiek? Grolschgluurders? De tijd zal het leren.
Ook zijn we benieuwd of het tuchtboekje 'Co's alternatieve straffen' weer een paar extra hoofdstukken krijgt. Douglas die een dagje moet meedraaien in de dichtstbijzijnde parfumerie omdat hij weigert zonder onderbroek aan te douchen. Zoiets. Co kan vast ook nog wel iets bedenken met die irritante trommels van Vak P. En heeft iemand de wandelroute van Gent naar Twente al uitgestippeld? Succes, Co!

 
Lotsy in Linke Soep!  op 20 jun om 14:45 | Reageer

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste om te reageren.

Post Comment

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Enter the code shown above:

Copyright 2010 door Linkeballen
  -  Inloggen