Adverteren

Omdat we onze redacteuren en medewerkers niet willen betalen in een wekelijkse portie acht-in-de-zak, bieden we iedereen die maar wil advertentieruimte aan op Linkeballen. Nou, iedereen die het maar wil klinkt ook een beetje overdreven. We zijn wel een uiterst correct medium, waar iedereen van moeder de vrouw, zijn baas of vadertje staat onder werktijd naar mag kijken. Dus bloot is louter functioneel, gokken doe je bij de sigarenboer en pop-ups zijn stierlijk vervelend.  

Kom je als bedrijf door de advertentiecommissie die geleid wordt door Schrijvers, Dullens, Lotsy en Dr. Do Ping, dan kan Linkeballen een prachtig platform zijn om je naamsbekendheid te vergroten. Want Linkeballen biedt elke dag nieuwe artikelen, foto’s en literaire meesterwerkjes van onze huisdichter. Daarnaast is er keiharde journalistiek, achtergrond en wordt er gewerkt aan een speciale Linkeballen televisieafdeling.  

Stuur dus snel een mail naar info@linkeballen.nl en onze financiële afdeling zal direct met een passend voorstel komen of je voorzien van alle benodigde informatie.
Copyright 2010 door Linkeballen
  -  Inloggen